När jag fick meddelandet från Lina på min facebook sida, hade jag inte hört något ifrån henne på säkert tio år. Under vår tid på Mälardalens Högskola i Västerås så brukade vi arbeta tillsammans och jag mindes henne som en varm och omtänksam person och en bra medarbetare som fick saker att hända. Nu var det dags att gifta sig med sin Engelska gentleman Ben.
Direkt från start fick jag känslan att det här bröllopet skulle bli något extra, ett vackert bröllop i en fin miljö på Schenströmska Herrgården utanför den lilla bruksorten Ramnäs. Jag vet inte varför jag kände så, kanske var det intuition, men jag kände direkt att vi skulle vara en bra match!

Dagen var mulen men vacker och alla var imponerade över platsen. Bröllopet var en mix av vintage, lantlig herrgård och den gamla verkstan där järntillverkningen var central runt 1800-talets början. Verkstan fick fungera som bakgrund och stämningssättare för både den unika vigseln och en del av porträtten. Efter vigseln blev det brudskål och bubbel på herrgårdens stora terrass, följd av middag. När jag lämnade festen så var det dags för midnattsdopp i sjön.

Dagen blev verkligen så bra som jag trodde den skulle bli och Lina & Ben ordnade ett fantastiskt bröllop som kändes både storslaget och intimt med en personlig touch.

[audio:06 Home.mp3]

Bröllopsfotograf Västerås Schenströmska HerrgårdenRamnäs BrukStora Nadden vid RamnäsSchenströmsak Herrgården SkyltSchenströmska Herrgården BröllopSchenströmska Herrgården Ordspråk på LatinBröllopsfotograf Västerås Vince Camuto SkorBröllopsfotograf Västerås Wedding Dress Minna UKHårfix av Madelen Myhr Made By i VästeråsBruden väntar på att sminkas inför Bröllop på Schenströmska HerrgårdenSyster blir sminkadSmink och detaljer till förberedelsernaBruden sminkas av Denice Özel Made By i VästeråsMadelen från Made By fixar hår till bröllopLina har fått sitt hår fixat av Made By VästeråsAnnexet Schenströmska HerrgårdenBouletävling utanför herrgårdenBoule ÖlBouletävling i full gångBad i Stora NabbenGamla järnvägsspår som leder till smedjanSchenströmska Herrgården Ramnäs SmedjanUtanför smedjan vid Schenströmska HerrgårdenBrudpar kysser varandra i smedjanBrudpar porträttRep till block och talja i smedjanSmedjan lämnad till historienBröllopsfotograf Västerås SchenströmskaBröllopsfotograf Västerås Brud Brudgum PorträttLina Ben ser vackra utBrogues Union Jack socksBrudbukett i pastellfärgerBrudpar intim stundBrudpar upp för backenGräsäng utanför RamnäsBrudpar i gräsetBrudpar håller händerna på ängenBrudpar ute och går på ängenBröllopsfotograf Västerås Brudpar på ängenSchenströmska Herrgården RamnäsBröllopsschema och barn på gångGäster på gårdenBröllopsgästerGäster på väg till vigselIngång till Smedjan i Ramnäs bredvid Umer KajeffBlommor i flaska utanför Smedjan i RamnäsGäster går in i smedjan inför vigselnGäster väntar på att vigseln ska börjaBrudparet kommer inBrudparet ler när de möter allaGäster väntar på brudparetEn ros ligger på hyllan i smedjanRingar byter händerBrudparet kysser varandraBrudparet går ut ur smedjanBröllopsgäster på väg upp till herrgårdenBruden får kram av svärfarBallongerSkål för brudparetBallonger mot luften på Schenströmskas terrassStiliga engelska pojkar på radFlicka med ballongBrudgummens far håller första taletSkratt vid talBarnen vilar fötternaBukett blommor i förgrundenMingel on the terraceGruppbild med vännerna från LondonGästerna på väg in till bröllopsmiddagenSpelemän spelar sina sista sångerBordsdekorationerMr Mrs wood carved signsWedding This Way signBrudparet vid honnörsbordetFörrätten serverasFörsta skål med brudens morSnapsar serverasHelan gårFlicka på bröllopsmiddagBrudgummen visar sina Union Jack strumporMr Mrs gameHuvudrätten serverasPaus i middagenBrudgummen håller talAvec och Cheesecake i valvet p Schenströmska HerrgårdenSamtal i biblioteketCigarrerna tänds efter middagenFesten drar igångPartyYo man Kille dansar loss på dansgolvetVågen hos gästernaSchenströmska Herrgården By Night

Privacy Preference Center