Jag är ett stort fan av människor som gör sin egen grej, som väljer att väva in deras intressen och personlighet, vad de står för, i deras bröllop. För varför skulle man vilja göra något annat? Det finns många måsten när det kommer till bröllop och ibland finns det en god anledning till det, men ofta finns det ingen bättre anledning till det än att alla andra gör det.

Jessica & Ian bor i Sverige, men har kopplingar till England. Något jag kan relatera till själv då min fru är från Irland. I en sådan relation blir man aldrig riktigt svensk tillsammans, men man är inte heller engelsk eller irländsk. Tillsammans blir man en mix av två länder och två individer.

Både Jessica & Ian har ett stort intresse av djur och natur och de skapade en bröllopsdag som blev en mix av allt det här tillsammans.
Start hos barberaren för Ian, Afternoon Tea på Djurgården och sedan vigselceremoni, middag och fest på fantastiska Rosendals Trädgårdscafé. Dagen var fylld av små personliga detaljer och en varm personlighet.

Det här är en del av det jag såg under deras dag.

 

barber and books östgötagatan stockholmbarber and books stockholmhos barberaren innan bröllopbrudgum snyggar till sig inför bröllopscandic hasselbacken djurgårdensminkning av brudenbruden blir sminkad på scandic hasselbackenbruden med vänner på hotellrummetsminkning av bruden på hotell scandic hasselbackenbruden gör sig i ordningbrud på hotelletpicknick i parkenafternoon tea på djurgårdenfest i parkenuppdukat för fest med vimplar på djurgårdenthedags i parkenafternoon tea i parkenmånga fina detaljervimplar för att dekorera bröllopsfestipad fotobås photo booth uppställt för gästernabröllopsråd skrivet på stenarsnygga och professionella inbjudningskort till bröllopglada miner på festenparbilder djurgårdens parksommarbilder på djurgårdenbröllopsbingo avgjort redan på eftermiddagenstiliga skor från barker till bröllopbrudgum gör sig i ordning på hotelletbrudgum knyter skorna från barkerbröllopsfotograf rosendals trädgårdpå med klänningenbruden på väg till vigselbrud och brudgum möts innan vigselträd i parkenvigsel i trädgårdenbrud och brudgum laddar inför entrenbrud och brudgum kommer in under vigselvimplar i vinden hälsar brudparet välkommenbrudparet marscherar insång i rosendals trädgårdtextläsning under vigsel i trädgårdenbrudparet tar emot stenar med bröllopsråden påstenar med rådgäster under vigselvigsel i rosendals trädgårdbrudparet håller händernabrud och brudgum läser sina löftenbrudgummens textbrudgum läser text till brudenbruden får sin ringbröllopskyssengästerna sjunger för brudparetbröllopsfotograf rosendals trädgårdbruden får en kram av svärfarbrudgum med svärfarbrudparet önskas all lyckakramar och lycka i trädgården efter vigselbrudgum med sin farvigseln är överbrudskål i rosendals trädgårdlycko hästsko vid vigselbrudens blommor i håretfamiljefotograferingsfailvattentornet på djurgårdenporträtt vid vedhögarnaporträtt vid rosendals trädgårdscafebröllopsfotograf rosendals trädgård brudparet ute och går i gräsetintima porträttgräset i full grönskningbrudparet går genom blomsterängen vid rosendalporträtt i blomsterängenbrudparet kysser varandraBröllopsfotograf Rosendal Trädgård Intimt porträttvitsippor på djurgårdenuppdukat för middag rosendals trädgårdscafeblomsterarrangemang rosendalmiddag och tal börjartal på bröllopsmiddag rosendals trädgårdscafeekologisk och hemodlad mat p rosedals trädgrdhembakat bröd och laxblommor och potatiskakabröllopsbuffe rosendals trädgårdbrudens far hller talgästerna är förtrollade av taletfest i växthuset rosendalbrudtärna håller talbrudgum får ofrivilliga kramarbrudparet har kul på sitt bröllop i stockholmförvånad brudbrudvalsen blev en buggojoj här händer det grejerfest på bröllopetbröllopsfest i växthuset på rosendalväxthuset rosendals trädgårdscafefullmåne bröllop