Jag har haft äran att fotografera Linn & David flera gånger tidigare, dels i början av min karriär när jag letade efter bilder till min portfolio och åstadkom dessa bilder. Det känns ju som en evighet sedan, men det är ändå bilder jag fortfarande är stolt över. Några år senare fick jag återigen möjlighet att fotografera dem tillsammans med deras dotter Elise på hennes 1-årsdag. Jag vet inte hur de gör, men dessa tre blir ju bara fantastiskt snygga på bild!

När jag därför fick förfrågan att fotografera familjen igen, så tackade jag såklart ja. Först några veckor senare fick jag veta att det inte bara var en familjefotografering, utan att de även tänkte gifta sig i hemlighet i Domkyrkan i Västerås, så vi planerade in att fotografera i kyrkbacken efteråt.
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag brukar föredra längre bröllop, det är lättare att få en snygg berättelse och få en bättre helhet av allting på det sättet. Men även här lyckades vi få till en kort men fin historia av en väldigt fin familj.

Domkyrkan i Västerås är från 1100-talet och huserar bland annat graven för Erik XIV. Bredvid ligger kyrkbacken som har hus ända tillbaka till medeltiden även om en del av husen är relativt nya. Där finns även sveriges äldsta gymnasieskola Rudbeckianska gymnasiet där jag själv gick. Det ger hela området en fin känsla som dessutom fungerar att använda som bakgrund för fotograferingar oavsett tid på året. Visst, det är inte alltid det går att räkna med så här fint väder, men även under den gråaste delen av vintern så är det ett perfekt ställe att hålla till på. Bredvid finns även stadsbiblioteket och något som kan vara den tråkigaste botaniska trädgården i världen. I jämförelse med till exempel Uppsalas trädgård så ser den ut som någons bortglömda radhusträdgård. Så undvik den!

Ok, slut på pratet nu och kolla in det som är viktigt:

Bröllopsfotograf VästeråsBröllopsfotograf VästeråsBröllopsfotograf Västerås familjebild vid bröllop
Bröllopsfotograf Västerås