Vintern kring Västerås kan vara väldigt varierande, så när det väl kommer snö och det bli bra väder, då får man kasta sig in i bilen oavsett hur trött man är en lördag morgon och se till att få jobbet gjort ändå. Kombinationen av snö och solsken är helt enkelt oemotståndlig.

Maria & Johan hade som tur var inte bråttom att ta dessa bilder, utan det var viktigare att hitta en bra dag. Vi träffades på Djäkneberget i Västerås för att ta några vinterporträtt tillsammans. Deras dotter Klara var överlycklig att få springa omkring i snön med full uppmärksamhet från oss andra. Som tur var, så var det inte så farligt kallt, så vi kunde vara ute länge och fotografera utan att frysa allt för mycket.

Så är ni intresserade att ta lite Vinterporträtt i Västerås eller någon annanstans så hör av er, så får vi hitta en dag när det finns lite snö!

 

Familjefotograf DjäknebergetKlaras första vinterpromenadFamiljebild på Djäkneberget i VästeråsVinterporträtt på familjenBarn leker i snönMamma med pälsmössa vinterporträttLek i snön utan föräldrarnaSolnedgång under vinternUt på egna vinteräventyrTittut i snönParbilder på vinternNärbild på barn utomhus på vinternVinterfotografering Västerås