När jag träffade Verena & Carl så var det uppenbart vad de kände för varandra. Då de träffades flera år tidigare i Tyskland, så hade de lång tid på sig att verkligen lära känna varandra och växa tillsammans. Trots det var det uppenbart att deras bröllop inte var en ren formalitet. Hela bröllopet andades intimitet med en mindre grupp släkt och vänner från Sverige, Tyskland och andra platser. Tillsammans samlades de på Sands Hotell på Sandhamn i Stockholm skärgård.

Sandhamn är en av de mer bebodda öarna i skärgården och det finns goda anledningar till det. Det är en fantastisk plats för bröllop, med både stränder och en liten by som ger dig känslan av att vara på en strandsemester samtidigt som du är i en gammaldags fiskeby på samma gång.
Dagen för bröllopet så blåste det så mycket att vigseln tvingades till att flytta till andra sidan ön där det fanns en sandstrand som låg i lä från havet. På grund av det var vi även tvungna att ta de flesta porträtten inomhus uppe i den vackra sviten på Sands Hotell. Under kvällen så lugnade vinden ned sig och vi kunde då ta oss ut i solnedgången för att ta fler bilder innan festen drog igång.

Jag kan verkligen rekommendera att ha sitt bröllop på Sandhamn och speciellt Sands Hotell.

[audio:AH.mp3]

bröllopsfotograf sandhamnsandhamnbageri sandhamnsandhamns värdshusutsikt över sandhamnsands hotellbröllopsklänning p sands hotellvigselringarringar och orkideskratt p hotelletsminkningsminkning inför brölloplunch p sands hotellföräldrar hjälper bruden klä p sig klänningenflugan knytsbrudgum gör sig i ordningcorsage till kavajencorsage till kavajenp väg till vigselstranden p sandhamnstrandvigselstrandvigselbrudpar p väg inmusik under vigselstranden p sandhamnstrandvigselbröllop p sandhamnstrandvigselstrandvigselkyssen p sandhamns strandgästerna gratulerar brudengästerna gratulerar brudgummenchampagne och jordgubbarbrudsklstranden p sandhamngäster p bröllopgästfotograferingbruden med vännerbrudgum med vännerporträtt p strandenporträtt p sands hotellporträtt p sands hotellporträtt p sands hotellsnaps p bröllopdukning inför bröllopsmiddagbrudpar p middagenförrätt till brölloptal p brölloptal p bröllopbröllopsmiddagbuffe p bröllopbröllopsmiddagstockholms skärgrdutsikt över sandhamnsandhamnporträtt i sandhamnbröllopsfotograf sandhamnporträtt i hamnenbröllopsfotograf sandhamnporträtt i sandhamnbröllopsfotograf sandhamnbröllopsfotograf sandhamnbröllopsfotograf sandhamnbröllopsfotograf sandhamnfest p sands hotelldans p hotelletbröllopsfestdans p hotelletfest p sands hotellfotobsdans p brölloputsikt över sandhamnsands hotell