Nu börjar bröllopssäsongen att dra igång på allvar och kommande bröllop är mellan Addie & Lucas som jag träffade redan för ett år sedan för att planera deras dag och avsluta med att ta bilder på dem tillsammans vid Waldemarsudde på Djurgården i Stockholm.
Den här tiden på året är det verkligen vackert ute vid Prins Eugens museum och det bästa är att efter att det är stängt, så brukar det vara rätt så lugnt där också, så ett perfekt ställe att få vara ifred och ta bilder tillsammans. Dels finns den vackra utsikten över Mälarens inlopp, men sen finns det också många olika typer av platser och miljöer för bilder, så oavsett vilken stil man gillar, så brukar det fungera att hitta något passande.

Addie kommer ursprungligen från USA och hamnade tillslut i Sverige och Stockholm tillsammans med Lucas. Nu kommer det familj och vänner till bröllopet från hela världen, och vad passar då bättre än att ta dem med ut till den svenska skärgården? De gifter sig på lördag på Sands Hotell på ön Sandhamn.
Sandhamn har varit bebyggt sedan 1600-talet, men har sedan slutet av 1800-talet framförallt varit populärt bland seglare och turister. Den permanenta befolkningen har gått lite upp och ner, men varje sommar så fylls ön av aktiviteter och människor, segelbåtar och glassförsäljning. Platsen är idyllisk för ett skärgårdsbröllop och på ön kan du dels hitta gamla fiskebodar och värdshuset, området med de gamla fritidshusen och kapellet uppe på kullen, men du kan även hitta en stor segelbåtshamn och det moderna seglarhotellet. Där brukar det också bli rejält drag på festerna på helgerna om det är något man är intresserad av. Så det finns saker att göra oavsett om du kommer hit för en dagsutflykt eller stannar en vecka.

Nu är det dags att ladda upp inför lördagens eskapader. Batterierna är laddade, objektiven är putsade, så nu kör vi! Bilder från bröllopet kommer längre fram. Så länge kan ni alltid titta på mitt förra bröllop från ön med Verena & Carl

 

Utsikt över WaldemarsvikenSegelbåt vid inloppet till StockholmVäg till WaldemarsuddeVid vattnet vi rosendals trädgårdhundkompis i knätEntreskylt till museum WaldemarsuddeBröllopsfotograf Stockholm Prins Eugens WaldemarsuddePorträttbilder vid kullenBröllopsfotograf Stockholm WaldemarsuddePar håller om varandrahund och parbildBröllopsfotograf Stockholm Djurgården WaldemarsuddeAddie på väg DjurgårdenBröllopsfotograf Stockholm Lusthuset vid WaldemarsuddeDetaljbild i lusthusBröllopsfotograf Stockholm parfoto lusthus Waldemarsuddedetaljbild på gräsBröllopsfotograf Stockholm Parfoto vid Prins Eugens museumFörväntansfull hundHund hoppar efter pinneparfoto i det höga gräset på DjurgårdenParbilder vid den stora eken Djurgården